Anders nunstedt instagram

Anders Nunstedt (@pappapop) • Instagram photos and videos

2065 Followers, 462 Following, 1163 Posts – See Instagram photos and videos from Anders Nunstedt (@pappapop)

Anders Nunstedt on Instagram: “I fredags blev jag utskriven …

451 Likes, 154 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “I fredags blev jag utskriven från Danderyds Sjukhus efter en kort men omskakande period …

Anders Nunstedt on Instagram: “Nu är det en vecka sedan jag …

Anders Nunstedt on Instagram: “Nu är det en vecka sedan jag rullades ut från operationssalen. Kirurgerna plockade bort alla tumörer de såg under sju timmar. I tjocktarmen, i bukhinnan, djupt ner i buken, i lymfkörtlarna… Succé, med ena ord. Tufft, med andra ord. So far so good, som min bror säger. Tack vare min stöttande och tålmodiga familj har jag pallat att orka göra små framsteg varje dag. ❤️ Jag är så tacksam. 🙏 Och överväldigad av alla fina ord och all omtanke från alla vänner både här (på sociala medier) och där (på andra sätt). Tack! Jag håller på att repa mig: I dag stapplade jag ner till sjukhusfiket ☕️ och har firat att de kopplat bort 15 av 17 slangar ur kroppen min med att använda droppställningen till annat – typ pop & sånt 🎵. Vi hörs 💛✨ #fuckcancer”

582 Likes, 189 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Nu är det en vecka sedan jag rullades ut från operationssalen.

582 Likes, 189 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Nu är det en vecka sedan jag rullades ut från operationssalen. Kirurgerna plockade bort alla tumörer de såg under sju timmar. I tjocktarmen, i bukhinnan, djupt ner i buken, i lymfkörtlarna… Succé, med ena ord. Tufft, med andra ord. So far so good, som min bror säger. Tack vare min stöttande och tålmodiga familj har jag pallat att orka göra små framsteg varje dag. ❤️ Jag är så tacksam. 🙏 Och överväldigad av alla fina ord och all omtanke från alla vänner både här (på sociala medier) och där (på andra sätt). Tack! Jag håller på att repa mig: I dag stapplade jag ner till sjukhusfiket ☕️ och har firat att de kopplat bort 15 av 17 slangar ur kroppen min med att använda droppställningen till annat – typ pop & sånt 🎵. Vi hörs 💛✨ #fuckcancer”

Anders Nunstedt on Instagram: “Pratat pop och sånt med Per …

Anders Nunstedt on Instagram: “Pratat pop och sånt med Per Gessle, aktuell i intervju med Expressen i morgon tisdag och nya albumet “En vacker natt” på fredag. Filter: Nashville!”

168 Likes, 10 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Pratat pop och sånt med Per Gessle, aktuell i intervju med Expressen i morgon tisdag och …

168 Likes, 10 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Pratat pop och sånt med Per Gessle, aktuell i intervju med Expressen i morgon tisdag och nya albumet “En vacker natt” på fredag. Filter: Nashville!”

Anders Nunstedt on Instagram: “2018 var helt klart också ett år …

135 Likes, 16 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “2018 var helt klart också ett år. Gott nytt, vad det lider! ✨ #bestnine2018”

Anders Nunstedt on Instagram: “Tjoho! Hemma igen …

Anders Nunstedt on Instagram: “Tjoho! Hemma igen! Operationen gick kanon. Tack ALLA för allt stöd, all omtanke och all hjälp! ❤️ #fuckcancer”

610 Likes, 156 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Tjoho! Hemma igen! Operationen gick kanon. Tack ALLA för allt stöd, all omtanke och all …

609 Likes, 156 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Tjoho! Hemma igen! Operationen gick kanon. Tack ALLA för allt stöd, all omtanke och all hjälp! ❤️ #fuckcancer”

Anders Nunstedt on Instagram: “Happy friday! 1/ Glad över …

26 apr. 2019 — 245 Likes, 53 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Happy friday! 1/ Glad över första arbetsveckan på länge, …

Jag träffade journalisten Anders Nunstedt för några veckor …

821 Likes, 11 Comments – Tomas Ledin (@tomasledin) on Instagram: “Jag träffade journalisten Anders Nunstedt för några veckor sedan.

Glad för fin uppvaktning på sängen, med sång och … – Instagram

231 Likes, 69 Comments – Anders Nunstedt (@pappapop) on Instagram: “Glad för fin uppvaktning på sängen, med sång och allt. ❤️ Tänkte samtidigt passa på …

Anders Nunstedt (@andersnunstedt) / Twitter

… med Tracks-hiten ”Paula” året därpå) har dött, bara 54 år gammal. Det… instagram.com. Anders Nunstedt (@pappapop) • Instagram photos and videos.

Keywords: anders nunstedt instagram