Edward af sillén instagram

Edward Af Sillén (@edwardafsillen) • Instagram photos and …

69k Followers, 823 Following, 4020 Posts – See Instagram photos and videos from Edward Af Sillén (@edwardafsillen)

Edward Af Sillén (@edwardafsillen) • Instagram photos and …

69k Followers, 822 Following, 4019 Posts – See Instagram photos and videos …

Edward Af Sillén on Instagram: “Här är en bild på en glad get …

3021 Likes, 68 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Här är en bild på en glad get. Ibland behöver det inte vara så jävla mycket …

Edward Af Sillén on Instagram: “Det vi har framför oss är …

5988 Likes, 409 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Det vi har framför oss är potentiellt en av de mest spännande …

Edward Af Sillén on Instagram

Edward Af Sillén on Instagram: “Med älskade vännerna Ola och Per(bakom kameran) och blir GOLVAD av en fantastisk, ny musikal av samma team som gjorde original-Mamma Mia. Historien om Tina Turner är så tidlöst inspirerande och förtjänar att berättas om och om igen. Fin iscensättning, briljanta prestationer ifrån skådespelare och regissör, och musik som man vill höra om och om igen. En perfekt kväll i musikalteaterns West End. (Snart har den premiär även på Broadway).”

531 Likes, 14 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Med älskade vännerna Ola och Per(bakom kameran) och blir GOLVAD av en fantastisk, …

531 Likes, 14 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Med älskade vännerna Ola och Per(bakom kameran) och blir GOLVAD av en fantastisk, ny musikal av samma team som gjorde original-Mamma Mia. Historien om Tina Turner är så tidlöst inspirerande och förtjänar att berättas om och om igen. Fin iscensättning, briljanta prestationer ifrån skådespelare och regissör, och musik som man vill höra om och om igen. En perfekt kväll i musikalteaterns West End. (Snart har den premiär även på Broadway).”

Edward Af Sillén on Instagram: “ Roligaste/märkligaste på …

Edward Af Sillén on Instagram: “😂 Roligaste/märkligaste på länge!! Varför ange åldern 0 år? Och varför känner man sig tvungen att utfärda: “Varning för berörande text”?? ❤ Från @susnyl”

190 Likes, 6 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “ Roligaste/märkligaste på länge!! Varför ange åldern 0 år?

190 Likes, 6 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “😂 Roligaste/märkligaste på länge!! Varför ange åldern 0 år? Och varför känner man sig tvungen att utfärda: “Varning för berörande text”?? ❤ Från @susnyl”

Edward Af Sillén on Instagram: “❄️❄️❄️”

576 Likes, 7 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: …

Edward Af Sillén on Instagram: “Som ung trodde jag aldrig att …

9204 Likes, 525 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Som ung trodde jag aldrig att jag skulle överleva längre än 30 år.

Edward Af Sillén on Instagram: “En gång var jag 19 år. Det …

Edward Af Sillén on Instagram: “En gång var jag 19 år. Det enda jag ville var att spela teater, trodde jag. Jag hade kommit till fjärde och sista provet på scenskolan för andra året i rad. Nu var det väl ändå min tur? Efter en hel vecka av auditions och navelskådning av lärare/jury sattes listan upp på scenskolans entrédörr. 8 stycken namn. Mitt var inte ett utav dom. Jag var helt knäckt. Så nära! Bland de 15 sista av 800 sökande, för andra året i rad. Vad gör jag fel? Varför är jag inte bra nog? Motiveringen löd; ”Vi känner att du vill för mycket annat, än att stå PÅ scenen.” Så rätt de hade. Juryn. Lärarna. Att refuseras var det bästa som kunde hänt mig. Istället började jag utveckla regisserandet. Och mitt skrivande. Plötsligt blev vägen så mycket tydligare. Och roligare. ”En stängd dörr står bara mellan dig och ett enda rum. Vad som återstår är resten av verkligheten.” (Bilden tog @marialundqvistofficial för ett par år sedan ❤️)”

1547 Likes, 79 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “En gång var jag 19 år. Det enda jag ville var att spela teater, trodde jag.

1,547 Likes, 79 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “En gång var jag 19 år. Det enda jag ville var att spela teater, trodde jag. Jag hade kommit till fjärde och sista provet på scenskolan för andra året i rad. Nu var det väl ändå min tur? Efter en hel vecka av auditions och navelskådning av lärare/jury sattes listan upp på scenskolans entrédörr. 8 stycken namn. Mitt var inte ett utav dom. Jag var helt knäckt. Så nära! Bland de 15 sista av 800 sökande, för andra året i rad. Vad gör jag fel? Varför är jag inte bra nog? Motiveringen löd; ”Vi känner att du vill för mycket annat, än att stå PÅ scenen.” Så rätt de hade. Juryn. Lärarna. Att refuseras var det bästa som kunde hänt mig. Istället började jag utveckla regisserandet. Och mitt skrivande. Plötsligt blev vägen så mycket tydligare. Och roligare. ”En stängd dörr står bara mellan dig och ett enda rum. Vad som återstår är resten av verkligheten.” (Bilden tog @marialundqvistofficial för ett par år sedan ❤️)”

Edward Af Sillén on Instagram: “Faan, people! Är så besviken …

Edward Af Sillén on Instagram: “Faan, people! Är så besviken! Det mest briljanta, mest berörande scennummer jag någonsin sett i Mello, plus en magisk melodi, och en röst som kan flytta berg! Genomförandet! Artisteriet! Modet! Och hon skickas till Andra Chansen? 💔 Foto av @schlagerprofilerna”

1545 Likes, 199 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Faan, people! Är så besviken! Det mest briljanta, mest berörande scennummer jag …

1,545 Likes, 199 Comments – Edward Af Sillén (@edwardafsillen) on Instagram: “Faan, people! Är så besviken! Det mest briljanta, mest berörande scennummer jag någonsin sett i Mello, plus en magisk melodi, och en röst som kan flytta berg! Genomförandet! Artisteriet! Modet! Och hon skickas till Andra Chansen? 💔 Foto av @schlagerprofilerna”

Keywords: edward af sillén instagram