Instagram ryssland

Instagram har stängts ner i Ryssland | SVT Nyheter

14 mars 2022 — Nedstängningen sker i spåren av att Ryssland krävt att bolaget Meta, som äger Facebook och Instagram, ska förbjuda och radera inlägg som …

På måndagen stängde ryska myndigheter ner sociala medier-plattformen Instagram inom landet, uppger Reuters. Anledningen är att man vill kunna ”garantera medborgarnas psykiska hälsa” och skydda sitt folk mot ”trakasserier och kränkningar online.”

#ryssland hashtag on Instagram • Photos and videos

23K Posts – See Instagram photos and videos from ‘ryssland’ hashtag. … Putin är kompis med Iran. #putinisfriendswithiran #putin #iran #ryssland #russia.

23K Posts – See Instagram photos and videos from ‘ryssland’ hashtag

Snart får Ryssland en Instagram-kopia: Rossgram – Ny Teknik

Snart får Ryssland en Instagram-kopia: Rossgram

24 jan. 2023 — Nyligen förbjöd Ryssland appen Instagram, efter ett beslut av en rysk domstol. En inhemsk kopia ska nu lanseras, kallad Rossgram.

Nyligen förbjöd Ryssland appen Instagram, efter ett beslut av en rysk domstol. En inhemsk kopia ska nu lanseras, kallad Rossgram.

Ryssland stänger av Instagram i landet – M3 – IDG

Ryssland stänger av Instagram i landet – M3

14 mars 2022 — Från den 14 mars ska Instagram inte gå att nå i landet, detta enligt den ryska myndigheten över tillsyn och övervakning av kommunikation, …

Förbudet ska träda i kraft den 14 mars.

Ryssland förbjuder Facebook och Instagram – Dagens industri

Ryssland förbjuder Facebook och Instagram

21 mars 2022 — Instagram och Facebook förbjuds i Ryssland, efter ett beslut av en rysk domstol. Enligt domstolen har de två plattformarna bannlysts för att …

Instagram och Facebook förbjuds i Ryssland, efter ett beslut av en rysk domstol. Enligt domstolen har de två plattformarna bannlysts för att de ”utövar extremistiska aktiviteter”.

Instagram blockeras i Ryssland – Dagens industri

Instagram blockeras i Ryssland

14 mars 2022 — Från och med idag blockeras tillgången till Instagram i hela Ryssland. Det rapporterar ryska nyhetsbyrån Tass.

Från och med idag blockeras tillgången till Instagram i hela Ryssland. Det rapporterar ryska nyhetsbyrån Tass.

Ryssland förbjuder Facebook och Instagram – Aftonbladet

Senaste nytt – Ryssland förbjuder Facebook och Instagram: “Extremistiska”

Rysslands justitieministerie lägger till Meta Platforms, som bland annat äger Facebook och Instagram, i listan över extremistiska organisationer.

Rysslands justitieministerie lägger till Meta Platforms, som bland annat äger Facebook och Instagram, i listan över extremistiska organisationer. Det rapporterar den statliga nyhetsbyrån Tass i Ryssland.

Ryssland blockar Instagram – efter tillåten hatretorik – Voister

14 mars 2022 — Idag blockeras tillgången till Instagram i hela Ryssland. Detta efter att Meta, som äger plattformen, beslutat att tillåta uppmaningar till …

Ryssland stänger ner Instagram – efter Metas ändrade riktlinjer

Ryssland stänger ner Instagram – efter Metas nya riktlinjer – tv4.se

Den ryska myndigheten för tillsyn och övervakning av kommunikation har meddelat att man stänger ned Instagram I Ryssland från och med den 14 mars.

“Vad ska vi göra nu?” • “Blir ingen global katastrof” • Skilda reaktioner bland ryssar

Ryssland blockerar Instagram nästa vecka – Feber

Ryssland blockerar Instagram nästa vecka. Den 14 mars stängs det ner i landet. | Feber / Internet

Den ryska kommunikationsmyndigheten Roskomnadzor har nu bestämt sig för att blockera Instagram i Ryssland. Detta är tänkt att ske från och med den 14 mars.

Den ryska kommunikationsmyndigheten Roskomnadzor har nu bestämt sig för att blockera Instagram i Ryssland. Detta är tänkt att ske från och med den 14 mars. Anledningen till det…

Keywords: instagram ryssland, ryssland instagram, ryssland stänger instagram